назад

МІО-2019

МІО-2019

6-8 листопада 2019 року масштабна галузева виставка Міжнародна Індустрія Оптики-2019 пройшла в м.Києві в UBI Конференц Холі.

Цього разу вона порадувала всіх учасників та гостей виставки великою професійною наукової та освітньою програмою конференції «Бачити світ своїми очима». Провідні оптометристи та фахівці в цій галузі представили свої доповіді, провели тренінги та майстер-класи.

На стенді компанії «Равіта Україна» в цей раз був представлений повний асортимент як офтальмологічного обладнання, так і обладнання для оптичних салонів і майстерень з виготовлення окулярів.

Безсумнівний інтерес викликав автоматичний верстат для обробки лінз HPE-410 Huvitz. Вбудований в корпус верстата сканер оправ значно економить робочий простір майстра-оптика та прискорює виробничий процес виготовлення окулярів. Наявність декількох варіантів комплектації верстата дає можливість власнику салону обрати найбільш оптимальне рішення для свого бізнесу. А високопрофесійний рівень сервісної підтримки, гарантійного та післягарантійного обслуговування є безсумнівною нашою перевагою.

Наступна стаття
РЕФРАКЦІЙНИЙ ПЛЕНЕР 2019

У цьому році в рамках «РЕФРАКЦІЙНОГО ПЛЕНЕРА-2019» наша компанія організувала і провела сателітний симпозіум, присвячений темі амбліопії.