назад

Міжнародна індустрія оптики

Міжнародна індустрія оптики

За традицією, що склалася, бізнес сезон 2020 року відкриває Міжнародна Спеціалізована Оптична виставка МІО та Всеукраїнська Науково-практична Конференція «Бачити світ своїми очима», що організована ГО «Укроптика». За три дні було проведено багато тренінгів, майстер-класів та семінарів.

Стенд компанії Равіта, як завжди, приємно здивував відвідувачів незвичайним трендовим дизайном, смачною кавою та великим асортиментом офтальмологічного обладнання. Тенденція ринку така, що власники оптик стали оснащувати свої кабінети обладнанням для проведення глибокої діагностики зору своїх пацієнтів, таким як оптико-когерентний томограффундус камерабезконтактний тонометр. Все більше фахівців оптиків визнають необхідність наявності портативного рефрактометра для перевірки гостроти зору у дітей, починаючи з перших місяців життя. Все це, і не тільки, було можливо подивитися і протестувати на стенді Равіти.

Дякуємо організаторам за відмінне проведення виставки і конференції!

Наступна стаття
МІО-2019

6-8 листопада 2019 року масштабна галузева виставка Міжнародна Індустрія Оптики-2019 пройшла в м.Києві в UBI Конференц Холі.