назад

Рефракційний Пленер 2018

Рефракційний Пленер 2018

18-19 жовтня гостинно відчинив свої двері Український Дім для численних гостей Рефракційного Пленера-2018

В цьому році зареєструвалося в два рази більше учасників в порівнянні з минулим роком. Це зайвий доказ затребуваності подібних заходів, які дають можливість спілкування та отримання нових знань фахівцями-офтальмологами.

В рамках виставки, що проходила паралельно з конференцією, компанії-дистриб’ютори фармацевтичної галузі та офтальмологічного обладнання змогли презентувати свою продукцію широкому колу професіоналів.

На стенді компанії «Равіта Україна» було, як зазвичай, багатолюдно. Приємною подією стала присутність представника італійськоі компанії-виробника Adaptica пана Давіде Мадалоццо. Г-н Давіде із задоволенням спілкувався з українськими лікарями, розповідаючи і показуючи переваги портативного рефрактометра 2WIN та фороптора VisionFit. Родзинкою експозиції в цей раз став аксесуар Kaleidos для роботи з портативним рефрактометром 2WIN. Таке пристосування багато в чому полегшує роботу дитячого офтальмолога при виїзних обстеженнях.

Також великий інтерес фахівців викликав оптико-когерентний томограф НОСТ-1F Huvitz з фундус-камерою, який має вбудований комп’ютер, що дозволяє істотно економити робоче місце лікаря-офтальмолога.

Наступна стаття
Охорона Здоров'я-2018

2-4 жовтня 2018 р. в Міжнародному Виставковому Центрі в Києві пройшла чергова виставка «Охорона здоров'я», яка зібрала фахівців галузі загальної медицини з усієї України.