назад

OPHTHALMIC HUB-2019

OPHTHALMIC HUB-2019

Компанія «Равіта Україна» на своєму великому стенді мала можливість продемонструвати всі новинки асортименту і показати максимальну кількість моделей європейських та азіатських виробників.

Ось уже другий рік не перестає дивувати інноваціями і масштабом події офтальмологічна конференція Ophthalmic Hub, яка з успіхом пройшла 15-16 березня в Ramada Encore Hotel в Києві. Рекордна кількість відвідувачів та насичена різними заходами наукова програма конференції – все це, і не тільки, запам’яталося надовго як учасникам самої конференції, так і учасникам виставки офтальмологічного обладнання та медичних препаратів.

Компанія «Равіта Україна» на своєму великому стенді мала можливість продемонструвати всі новинки асортименту і показати максимальну кількість моделей європейських та азіатських виробників. «Родзинкою» цієї виставки став ультразвуковий сканер PIROP, виробництва компанії Echoson, Польща. Прилад поєднує в собі можливості А/В-сканування та режим пахіметріі. Офтальмологи відзначили простий та зрозумілий інтерфейс приладу, можливість роздруківки результатів на вбудованому термопринтері.

В рамках виставки «Равіта Україна» провела майстер-клас для лікарів-офтальмологів, присвячений тонкощам роботи на оптико-когерентном томографі HOCT-1F, Huvitz. Інтерес відвідувачів був неймовірно високий, в залі не було жодного вільного місця, а всі проходи були зайняті. Це ще раз підтверджує факт того, що подібні науково-практичні навчальні заходи дуже затребувані серед наших професіоналів в галузі офтальмології, які не пропускають жодної можливості для підвищення своєї кваліфікації та рівня знань. Дякуємо організаторам конференції за відмінну організацію заходу!

Наступна стаття
Міжнародна Індустрія Оптики

7-9 листопада 2018 року відбулася 43-тя оптична виставка і конференція офтальмологів «Бачити світ своїми очима». Цього разу виставка зібрала майже 50 компаній-учасників оптичного ринку України.