назад

Філатовські Читання-2019

Філатовські Читання-2019

За традицією 23-24 травня в Одесі гостинно відчинив свої двері Інститут очних хвороб і тканинної терапії ім. В.П.Філатова.

Там з успіхом пройшла конференція офтальмологів “Філатовська Читання-2019”, організована Товариством офтальмологів України за підтримки Національної Академії Медичних наук України та Міністерства охорони здоров’я України.

В рамках конференції проходила виставка фармацевтичних товарів і медичного обладнання. Наша компанія представила ультразвуковий офтальмологічний сканер PIROP, який об’єднує в собі А-скан, В-скан та пахіметр. Як і на всіх попередніх заходах, заслуженим інтересом користувався портативний рефрактометр 2WIN c аксесуаром Kaleidos, виробництва компанії Adaptica, Італія. Легкий, компактний, зручний в роботі, він дає якісні показання навіть на великих рефракціях.

А родзинкою стенду став оптико-когерентний томограф HOCT-1F з функцією фундус-камери. Таке поєднання двох знімків, одночасно виведених на екран вбудованого в ОКТ комп’ютера, дає можливість лікарю повноцінно і з різних сторін оцінити стан ока пацієнта та поставити правильний діагноз.

Наступна стаття
OPHTHALMIC HUB-2019

Ось уже другий рік не перестає дивувати інноваціями і масштабом події офтальмологічна конференція Ophthalmic Hub, яка з успіхом пройшла 15-16 березня в Ramada Encore Hotel в Києві.