назад

Міжнародна Індустрія Оптики

Міжнародна Індустрія Оптики

7-9 листопада 2018 року відбулася 43-тя оптична виставка і конференція офтальмологів «Бачити світ своїми очима». Цього разу виставка зібрала майже 50 компаній-учасників оптичного ринку України.

На стенді компанії «Равіта Україна» було дуже багатолюдно всі дні проведення заходу. Компанія представила практично повний спектр пропонованого обладнання, включаючи немідіріатичну фундус-камеру Nexy та оптико-когерентний томограф HOCT-1F Huvitz. У відвідувачів була можливість протестувати на практиці абсолютно всі прилади, оцінити їх функціонал та якісні характеристики. Щілинна лампа HS-5000 з системою фото-відео фіксації показала українським фахівцям всі можливості обстеження в режимі реального часу зі збереженням результатів в базі даних пацієнтів і їх подальшою демонстрацією.

Особливою увагою з боку оптиків користувалося робоче місце офтальмолога DELTA Q, виробництва литовської компанії Medinstrus. Зручна ергономіка, регульовані по висоті крісло та стільниця, продуманий сучасний дизайн, полички під пробний набір лінз та інші невеликі прилади, важіль для кріплення автоматичного фороптора HDR-7000/HDR-9000 Huvitz – все це забезпечує комфорт в роботі як лікаря-офтальмолога, так і пацієнта.

Якщо говорити про портативний рефрактометр 2WIN, то його популярність в середовищі дитячих офтальмологів набирає обертів з кожною виставкою. Приємно, що багато лікарів не тільки знають бренд та унікальні характеристики самого приладу і його додатків, але вже переходять до обговорення умов придбання для використання в своїй практиці.

Невимушена атмосфера дружнього спілкування з одночасною можливістю презентації останніх новинок обладнання – все це забезпечили організатори такого важливого та потрібного заходу – Всеукраїнська Асоціація «Укроптика».

Наступна стаття
Рефракційний Пленер 2018

18-19 жовтня гостинно відчинив свої двері Український Дім для численних гостей Рефракційного Пленера-2018.