назад

Основи ОКТ-діагностики

Основи ОКТ-діагностики

Саме так називався навчальний базовий курс для тих, хто хоче підвищити свій професійний рівень ОКТ-діагностики. 20-21 лютого 2020 року було проведено перший пілотний проект, який пройшов з великим успіхом, отримавши позитивні відгуки всіх учасників.

Равіта надала модель оптико-когерентного томографа HOCT-1F Huvitz з вбудованою фундус камерою і функцією ангіографії. Під час дводенного інтенсиву, кожен учасник мав можливість побувати на місці і лікаря, і пацієнта, навчився працювати на приладі, а головне – інтерпретувати отримані результати.

Компанія Равіта дякує головному натхненнику і організатору курсів – Знам’янську Марію Андріївну та всю команду ALTRIS AI за те, що така співпраця стало можливою! Чекаємо всіх на наступному курсі, який відбудеться 27-28 березня 2020 р.

Наступна стаття
Міжнародна індустрія оптики

За традицією, що склалася, бізнес сезон 2020 року відкриває Міжнародна Спеціалізована Оптична виставка МІО та Всеукраїнська Науково-практична Конференція «Бачити світ своїми очима», що організована ГО «Укроптика». За три дні було проведено багато тренінгів, майстер-класів та семінарів.