назад

РЕФРАКЦІЙНИЙ ПЛЕНЕР 2019

РЕФРАКЦІЙНИЙ ПЛЕНЕР 2019

У цьому році в рамках «РЕФРАКЦІЙНОГО ПЛЕНЕРА-2019» наша компанія організувала і провела сателітний симпозіум, присвячений темі амбліопії.

Тема симпозіуму «Чи є амбліопія амбліопією?» зацікавила та привернула велику кількість бажаючих.

Наш спікер, прогресивний лікар-офтальмолог Макар Пономарьов підготував прекрасний матеріал на тему ранньої діагностики амбліопії у дітей за допомогою оптико-когерентного томографа HOCT-1F з використанням рідкісних складних клінічних випадків з власної медичної практики.

У фокусі доповіді був акцент на важливості ранньої діагностики та збору повного анамнезу при постановці такого складного діагнозу, як амбліопія.

Також спікер наголосив на необхідності використання якісних таблиць для перевірки гостроти зору, як наприклад модель цифрової таблиці HDC-9000PF, які дають точні результати тестів для постановки діагнозу в цілому.

Ми дякуємо Макару Володимировичу за ґрунтовну цікаву доповідь та професійно розроблений роздатковий матеріал в рамках симпозіуму, який буде підтримкою в щоденній лікарській роботі.

Наступна стаття
ESCRS-2019

Наприкінці вересня команда «Равіта Україна» відвідала сонячний Париж для участі у виставці офтальмологічного обладнання в рамках Конгресу катарактальних хірургів ESCRS.