назад

Охорона Здоров’я-2018

Охорона Здоров’я-2018

2-4 жовтня 2018 р. в Міжнародному Виставковому Центрі в Києві пройшла чергова виставка «Охорона здоров’я», яка зібрала фахівців галузі загальної медицини з усієї України.

Офтальмологічний напрямок в цей раз був представлений конференцією, організованою Всеукраїнським Альянсом Офтальмологів, «Інновації в офтальмології. Від науки до практики».

Стенд компанії «Равіта Україна», як зазвичай, користувався великою увагою з боку фахівців-офтальмологів. Фундус-камера NEXY викликала непідробний інтерес з боку не тільки офтальмологів, але і лікарів загальної медичної практики, таких як неврологи та ендокринологи, через свою безпрецедентну функцію телемедицини, яка дозволяє отримати експертний висновок стороннього фахівця з будь-якої точки земної кулі.

Портативний рефрактометр 2WIN італійської компанії Adaptica з цього року поповнився аксесуаром для виїзних скринінгових обстежень Kaleidos. Це новинка не тільки для українських лікарів, а й для світової офтальмологічної спільноти.

Не залишилися без уваги професіоналів щілинні лампи з системою фото- та відеофіксації зображення. А також безконтактний тонометр з функцією пахіметрії HNT-1P Huvitz. Все це обладнання, та багато іншого протягом трьох днів було представлено на стенді компанії і всі бажаючі змогли в повній мірі спробувати в роботі, протестувати і оцінити якісні характеристики приладів.

Наступна стаття
Основи ОКТ-діагностики

Саме так називався навчальний базовий курс для тих, хто хоче підвищити свій професійний рівень ОКТ-діагностики. 20-21 лютого 2020 року було проведено перший пілотний проект, який пройшов з великим успіхом, отримавши позитивні відгуки всіх учасників.