назад

Podillya Retina-2019

Podillya Retina-2019

В рамках конференції була проведена перша в Україні жива трансляція витреоретинальной операції.

Науково-практична офтальмологічна конференція з міжнародною участю «Podillya Retina-2019», яка пройшла у Вінниці 21-22 червня, безсумнівно виділяється своїм індивідуальним стилем і організаційною ідеєю. Цього року тема конференції була «Актуальні питання патології сітківки та зорового нерва. Хвороби оперованого ока». В рамках конференції була проведена перша в Україні жива трансляція витреоретинальной операції.

Одночасно з конференцією проходила виставка медичного обладнання та фармпрепаратів. На стенді компанії «Равіта Україна» великим інтересом користувалася ретинальна немідріатична камера NEXY, виробництва компанії Nextsight, Італія. Єдина на сьогодняшній день фундус-камера з функцією телемедицини, яка дає можливість відправляти знімок очного дна пацієнта з хмарного сховища для обміну думками та отримання додаткової консультації фахівців різного рівня та напрямку.

Також відвідувачі стенду відзначили важливість наявності фундус-камери для огляду очного дна в оптико-когерентном томографі HOCT-1F Huvitz. Офтальмологічний томограф на сьогоднішній день є приладом серії “must have” для якісної діагностики зору і виявлення патологій сітківки.

Наступна стаття
Філатовські Читання-2019

За традицією 23-24 травня в Одесі гостинно відчинив свої двері Інститут очних хвороб і тканинної терапії ім. В.П.Філатова. Там з успіхом пройшла конференція офтальмологів "Філатовська Читання-2019".